opc_loader

 

Tea-trends werd opgericht door echte theeliefhebbers volgend op hun passie voor Chinese thee en kunst. Ze ontdekten in eerste instantie de magische schoonheid van de hand-gebonden bloeiende thee tijdens een uitgebreide reis rond de wereld.

Bij hun terugkeer naar Belgie, besloten ze om deze prachtige Chinese kunst met anderen te delen.

Vandaag is Tea-Trends uitgegroeid tot een toonaangevende online retailer van handgemaakte glazen theepotten, theekopjes en chinese bloementhee in Belgie en Nederland. Het is  een klein, toegewijd team dat haar passie voor Chinese thee nog steeds uitbouwt.

Zij  werken nauw samen met onze vertrouwde partners in China en over de hele wereld om te zoeken naar de mooiste speciale thee en theewaar.

De bloeiende groene theeblaadjes en bloemen in het bijzonder zijn zeer zorgvuldig geëvalueerd en geselecteerd op basis van zowel de smaak de kwaliteit en visuele verschijning.

Zij  bieden nu een verscheidenheid aan unieke bloeiende thee, allen zodanig ontworpen om het middelpunt van een diner of tea party te worden.

Alle producten worden zorgvuldig verpakt en profiteren van een snelle 24-uurs levering en een 100% tevredenheidsgarantie.

Op de laatste ‘ontdekkingsreis’ waren ze te gast in Sri Lanka.  Hier maakten ze kennis met een kleine producent op een afgelegen theeplantage.

 

 

Na de - met een Ceylon keurmerk gelauwerde - thee te hebben geproefd, besloten ze de kleine theeboer te helpen door het ontwikkelen van een nieuwe reeks thee, de ‘excellente’ thee.  Heel toepasselijk vonden ze de naam Excelsius Tea.  Zo was hun nieuwste wonder(kind) thee geboren.

Laat het U smaken !!!

GEZOCHT !!!

Heeft U een goede lokatie voor onze broodautomaat ?

Heeft U een goede lokatie voor onze broodautomaat ?

Prijs:  € 75,00
Nieuwe Artikelen
Menu